Blog

METSÄSTYSMAJA

Metsästysmaja keskellä 8517 yökari 30, 5624-syöte metsästysmaita yli-kuressa pudasjärvellä.
Parisänky, levitettävä sohva, sauna, koiratarha, koira voi olla mökissäkin, porakaivosta vettä, tie pihalle, kesällä henkilöautolla.

Tutustu myös Pesiön Erämajaan.

Pysähdy matkalla Anon Aseeseen, joka sijaitsee Pudasjärven keskustassa. Retkeilijän eräkaupasta täydennät retkeilyvarusteet ja teet viimehetken hankinnat onnistuneen erämaaseikkailun tarpeisiin! Tutustu verkkokaupassa tuotteisiin ja tee tilaus valmiiksi noudettavaksi. Sovittaessa toimitamme ostokset vaikka valmiiksi kohteisiin!

Muita kohteita:

VUOKRABUSSI

Vuokrattavana 13 metrinen C-kortilla ajettava vuokrabussi. Linjurissa on mukavat tilat porukalle ja reissu taittuu tyylillä tässä hyvin varustellussa matkailuautossa. Vuokrabussin varusteisiin kuuluu kaikki tarpeellinen töllöstä keittiöön. Vuokraa vaikka kaveriporukan festari- tai polttaribussiksi! Katso tarkempi esittely täältä.

c-kortilla ajettava vuokrabussi

KOSTEIKKO

Vietä onnistunut metsästysreissu omalla porukalla omassa käytössä olevassa kosteikolla. Linturikas sadan hehtaarin, viimesen päälle hoidettu kosteikko nyt vuokrattavana. Kosteikolla vietät unohtumattoman jahti- ja virkistysreissun. Majoitustilaakin löytyy yli 10 hengelle! Katso tarkempi esittely täältä.

Kosteikko vuokrattavana Pudasjärvellä

ERÄ- JA METSÄSTYSMAJAT

Erämaja ja metsäsytmaja keskellä aitoa luontoa, nyt vuokrattavissa! Tule ja koe oikea luonto ja erämajan taika! Koe aito erämaan henki ja luonnon läheisyys. Aidon puusaunan löylyissä rentoutudut metsäsamoilun, metsästys- tai kalastusaktiviteetin jälkeen. Katso tarkempi esittely kohteista täältä.

Erämaja vuokrattavana Pudasjärvi Pohjois-Suomi

VUOKRABUSSI LINJURI

Vuokrabussi / linjuri isommallekin porukalle. Vuokraa meiltä vuokrabussi ja lähde kaveriporukalla festareille tai vietä vaikka ikimuistoinen polttari-ilta kavereiden kanssa! Asuntoautoksi rekisteröity bussimme sisältää kaiken mitä tarvitset!

Bussi on 13 metriä pitkä ja C-kortilla ajettava.

Muut vuokrattavat kohteemme:

  • Linturikas Kosteikko on metsästäjän paratiisi. Vuokraa jahtiporukalle!
  • Postilan Väentupa tarjoaa airbnb majoitusta remontoiduissa huoneissa Pudasjärven keskustassa.
  • Erämajassa vietät unohtumattoman eräseikkailun, löytyy saunat ja kaikki!

Muista myös Anon Ase, erämiehen erikoisliike Pudasjärven keskustassa. Tilaa reissun tarpeet vaikka verkkokaupastamme!

KOSTEIKKO VUOKRATTAVANA

Vuokraa oma kosteikko ja lähde metsälle! Olemme rakentaneet ja kunnostaneet aidon kosteikon syksyisiä eräkokemuksia varten. Kerää porukka ja vuokraa ikimuistoinen metsästyskokemus aitoon kosteikkoon.

Jahtikuksa tutustui Anon Ase ja Tukku- liikkeen omaan lintumetsästäjän paratiisiin Pudasjärvellä. Jos video ei näy, voit katsoa sen youtubesta

Kosteikko, metsästäjän puuhamaa.

Majoitus isollekin porukalle

Kosteikolta löytyy myös majoitusmahdollisuus.

vuokrattava kosteikko metsästykseen, jossa myös majoitus
kosteikko

Kosteikon lisäksi tarjolla muitakin vuokrakohteita:

Onnistuneen kosteikkopäivän tarvikkeet hommaat Anon Aseesta, retkeilijän ja metsästäjän erikoisliikkeestä Pudasjärven keskustasta! Tutustu laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan metsästys-, kalastus- ja retkeilytarvikkeita verkkokaupastamme. Tee tilaus ja nouda tuotteet liikkeestä matkalla kosteikolle.

ERÄMAJA KUTSUU SEIKKAILUUN!

Erämaja keskellä aitoa luontoa, nyt vuokrattavissa! Tule ja koe oikea luonto ja erämajan taika! Koe aito erämaan henki ja luonnon läheisyys. Aidon puusaunan löylyissä rentoutudut metsäsamoilun, metsästys- tai kalastusaktiviteetin jälkeen. Saunan ja nuotioillan jälkeen maistuu maailman parhaat unet erämajan pehkuissa. Tutustu myös Metsästysmajaan, joka sijaitsee Pudasjärvellä Kuressa.

erämaja Pesiö postila.fi

Pysähdy matkalla Anon Aseeseen, joka sijaitsee Pudasjärven keskustassa. Retkeilijän eräkaupasta täydennät retkeilyvarusteet ja teet viimehetken hankinnat onnistuneen erämaaseikkailun tarpeisiin! Tutustu verkkokaupassa tuotteisiin ja tee tilaus valmiiksi noudettavaksi. Sovittaessa toimitamme ostokset vaikka valmiiksi kohteisiin!

Metsästysmaja ja muita vuokrattavia kohteita:

POSTILAN VÄENTUPA

Remontoidut viihtyisät huoneet. Isot yhteistilat, jossa mm. olohuone, keittiö ja ruokailutila. Huoneita löytyy monessa koossa. Postilan Väentupa tarjoaa majoitusta 1hh, 2hh ja kolmen hengen huoneissa! Majoitus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, nimittäin aivan Kuusamontien läheisyydessä.

Reissutyöhenkilölle täydellinen majoitus. Postilan Väentupa sopii erinomaisesti myös isommille ryhmille. Makuuhuoneiden lisäksi mm. olohuoneen vuodesohvilla majoitut mukavasti! Keittiössä kokkailee isompikin porukka kerralla ja isossa ruokailutilassa ruokailette kaikki yhdessä!

Majoitus sijaitsee kauniin Iijoen rannalla, joten maisema ja ympäristökin on kohillaan! Tästä pyöräilee vaikka Syötteelle. Vastarannalla Pudasjärven keskusta ja keskustan palvelut.

Varaa edullinen majoitus airbnb -palvelusta.

Postilan Väentupa, kuvia huoneista

Postilan Väentupa, kuvia yhteistiloista

Postilan Väentupa, kuvia pihalta

Muut vuokrattavat kohteemme:

  • Linturikas Kosteikko tarjoaa loistavat puitteet unohtumattomalle metsästysreissulle.
  • Erämajassa vietät vaikka ikimuistoisen virkistyspäivän.
  • Vuokrabussilla hurautat vaikka festareille!